Geheel gratis bij uw Willem-Alexander & Máxima Collectie

Bij uw officiële Koning Willem-Alexander & Máxima Collectie ontvangt u diverse hoogwaardige accessoires, geheel gratis. Hiermee wordt de verzamelwaarde van uw collectie gewaarborgd.

Officiële certificaten

Zo ontvangt u het op naam gestelde Certificaat van Eigendom. Uit dit certificaat blijkt dat u het exclusieve recht heeft verkregen om 1 van de slechts 5.000 complete collecties te verzamelen. Daarnaast wordt elke Herdenkingsuitgifte geleverd met het officiële Garantiecertificaat. Dankzij dit certificaat bent u er zeker van dat u een authentiek exemplaar heeft bemachtigd, welke aan alle vereiste specificaties voldoet.

Compleet verzamelsysteem

De officiële Koning Willem-Alexander & Máxima Collectie is voorzien van een speciaal ontwikkeld verzamelsysteem. Het verzamelsysteem zorgt ervoor dat u uw Koninklijke uitgiften zowel geordend kunt opbergen als op een representatieve wijze kunt presenteren. U ontvangt dit hoogwaardige verzamelsysteem kosteloos bij een vervolglevering.

Maak voordelig kennis met de collectie

Hoewel de belangstelling in Koninklijke uitgiften zeer groot is, is het maximale aantal complete collecties strikt gelimiteerd. Nusmismaten verwachten dan ook dat er meer vraag dan aanbod zal zijn. Klik daarom hier om direct naar uw reserveringsformulier te gaan.

 Snelle levering

Munten die direct leverbaar zijn, worden binnen 1 tot 3 werkdagen geleverd.

 21 dagen op zicht

U ontvangt al uw zendingen 21 dagen geheel vrijblijvend op zicht. U zit nergens aan vast en verplicht uzelf tot niets.

 Lage verzendkosten

Wij vragen een bijdrage van € 3,95 voor de verzend- en verzekeringskosten. Deze kosten vervallen bij een automatische incasso.

 Eenvoudig betalen

U kunt veilig achteraf betalen met een automatische incasso. Ook kunt u het bedrag zelf overmaken.