Over de Willem-Alexander & Máxima Collectie

De officiële Koning Willem-Alexander & Máxima Collectie neemt u mee op een numismatische reis door het leven van het Koningspaar. Verzamel schitterende uitgiften ter herdenking van belangrijke gebeurtenissen zoals de verloving, de bruiloft en de troonswisseling.

Numismatisch vakmanschap

Wat de officiële Koning Willem-Alexander & Máxima Collectie zo bijzonder maakt, is het speciale procedé dat is toegepast. De Herdenkingsuitgiften zijn zwaar verzilverd, selectief 24-karaats verguld en voorzien van een levensecht gekleurde muntafbeelding. Daardoor is de collectie is een waar staaltje numismatisch vakmanschap.

Maak voordelig kennis met de Koninklijke collectie

Wilt u de complete Koning Willem-Alexander & Máxima Collectie bemachtigen? Wees er dan snel bij. De collectie is strikt gelimiteerd tot maximaal 5.000 complete collecties, terwijl de vraag naar Koninklijke uitgiften in Nederland zeer groot is. Waarschijnlijk is er meer vraag dan aanbod. Klik daarom hier om naar de pagina te gaan waar u uw eerste uitgifte kunt afroepen.

 Snelle levering

Munten die direct leverbaar zijn, worden binnen 1 tot 3 werkdagen geleverd.

 21 dagen op zicht

U ontvangt al uw zendingen 21 dagen geheel vrijblijvend op zicht. U zit nergens aan vast en verplicht uzelf tot niets.

 Lage verzendkosten

Wij vragen een bijdrage van € 3,95 voor de verzend- en verzekeringskosten. Deze kosten vervallen bij een automatische incasso.

 Eenvoudig betalen

U kunt veilig achteraf betalen met een automatische incasso. Ook kunt u het bedrag zelf overmaken.